Drop down in the main menu

Popular automatic website translation tool

Drop down in the main menu

Postby cubicconstructon » Mon Aug 15, 2016 10:45 am

Hello,

My website is cubecc.in. I want the nice dropdown to be in the main menu in line with the menu items.

But how?

Thanks,
Zaid
cubicconstructon
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:42 am

Re: Drop down in the main menu

Postby Yana » Mon Aug 15, 2016 10:53 am

Hi,
You can use the following php code and put the language selector in your template ( header.php file).
Code: Select all
<?php echo do_shortcode('[gtranslate]'); ?>
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Drop down in the main menu

Postby cubicconstructon » Mon Aug 15, 2016 11:02 am

Thanks a lot for your prompt response.

I am very new to these stuff. is it possible to interest some code in Custom CSS?

Thanks
cubicconstructon
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 15, 2016 10:42 am

Re: Drop down in the main menu

Postby Yana » Mon Aug 15, 2016 4:42 pm

Hi,

To put the language selector on your website you should use [gtranslate] shortcode, mentioned php code for templates or gtranslate widget.
Please check the documentation : https://gtranslate.io/docs/56-wordpress-documentation
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron