Flag selects the wrong language

Popular automatic website translation tool

Flag selects the wrong language

Postby lostpanther » Wed Jun 11, 2014 9:52 pm

Hi hope someone can help
I have Gtraanslate language module installed on joomla 3 and i have installed it in position 30 into the header of an artisteer template.
When the page first loads and you click the english flag, it loads afrikaans language, then when you click back on the english flag it reverts back to english,
it only does this once on each page laod?
can anyone help
regards matt
lostpanther
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 11, 2014 3:50 pm

Re: Flag selects the wrong language

Postby Edvard » Thu Jun 12, 2014 12:07 pm

Hi,

What is the main language of your website?
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Flag selects the wrong language

Postby lostpanther » Thu Jun 19, 2014 1:45 am

The site is english,
The first flag is the english flag but when its clicked it loads the next langauge in the sequence which happens to be afrikaans,
Can you help?
lostpanther
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 11, 2014 3:50 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron