[Solved] Flags Not working

Popular automatic website translation tool

[Solved] Flags Not working

Postby theodore » Sat Dec 03, 2011 2:14 pm

Hi I install the Gtranslate PRO but the flags did not worked.

If you add manually in url the country letter (for e.x. .../fr/... ) the page translated to france.
The only problem is that the flags did not work (clicked)

site: http://www....

Thnaks
Last edited by theodore on Tue Dec 06, 2011 8:03 pm, edited 1 time in total.
theodore
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 19, 2011 11:46 pm

Re: Flags Not working

Postby Edvard » Mon Dec 05, 2011 10:08 pm

Hi,

You will need to install the free version and configure it to use Redirect translation method and turn on Pro option.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4184
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Flags Not working

Postby theodore » Tue Dec 06, 2011 11:05 am

Hi Edvard,
I have told you also via PM (but didnt answer me, that is why i post it here in case that someone from the forum help me) that i have install the free version from gtranslate.net with PRO and redirections.

If you see the page source code in about line 25 you will se the code as it give it to me the gtranslate.net when i select (custom HTML, PRO enable and redirection methode).

Unless gtranslate.net did not give me the correct code !
Please spend 5 minutes for your paid customer to take a look at the code and support me.

Thanks in advance
theodore
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 19, 2011 11:46 pm

Re: Flags Not working

Postby Edvard » Tue Dec 06, 2011 5:18 pm

I've checked the source code and can see that you have not placed the exactly the same code you got from our site. I can see that "&&" is replaced with "&&" in the code which gives a syntax error.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4184
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Flags Not working

Postby theodore » Tue Dec 06, 2011 7:51 pm

Thanks Edvard,
The problem was that my template system (not smarty but a custom one) replace the "&&" with "&&".

So what i did is that i put the script in an external js file and i call it in my page, So now works fine :)
theodore
 
Posts: 4
Joined: Sat Nov 19, 2011 11:46 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux