Flags in the drop down menu

Popular automatic website translation tool

Flags in the drop down menu

Postby charlottedrake » Mon Oct 21, 2013 12:52 pm

Hi,

On your website it has the flags in the drop down menu along with the language name. Could you let me know how I would do this?

thanks
charlottedrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 15, 2013 6:03 pm

Re: Flags in the drop down menu

Postby Yana » Mon Oct 21, 2013 5:00 pm

Hi,
We have customized the free language selector to meet our needs. You can check the source code of our website and make changes on your website.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4140
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flags in the drop down menu

Postby charlottedrake » Thu Nov 07, 2013 6:37 pm

Hi,

Could you explain to me how I would do that?

thanks
charlottedrake
 
Posts: 5
Joined: Tue Oct 15, 2013 6:03 pm

Re: Flags in the drop down menu

Postby Edvard » Thu Nov 07, 2013 7:16 pm

Hi,

It requires technical skills actually to customize the language selector and it is hard to explain, since I do not know your template specifications.

If you subscribe for our Enterprise version I'm ready to do it for you with no charge.

Thank you!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron