How to make a manual translation

Popular automatic website translation tool

How to make a manual translation

Postby usuahia » Tue Jun 10, 2014 4:41 am

Hi,

it is my first time using Gtranslate Pro (Joomla). How can I make a manual translation? I read about: "? Language_edit = 1" but it doesn't work. Have I to log as SuperAdmin?

Many thanks in advance
usuahia
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 10, 2014 4:20 am

Re: How to make a manual translation

Postby Edvard » Tue Jun 10, 2014 2:36 pm

Hi,

Yes, please login to your front-end with administrator and use language_edit=1 URL parameter to enable the edit interface.

Thank you!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: How to make a manual translation

Postby usuahia » Thu Jun 12, 2014 3:17 am

Thanks a lot Edvard.

You are right.

Now it is working

Many thanks!
usuahia
 
Posts: 2
Joined: Tue Jun 10, 2014 4:20 am

Re: How to make a manual translation

Postby Edvard » Thu Jun 12, 2014 12:07 pm

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux