IFRAME translation

Popular automatic website translation tool

Re: IFRAME translation

Postby Edvard » Sun Nov 06, 2011 8:55 pm

If you use the Pro version, then the iframed content should be on the same domain and you will need to include the language code in the src of the iframe tag.

If you use the free version then you will need to have the free module enabled on the iframed page.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


Re: IFRAME translation

Postby davide81 » Sat Feb 18, 2012 3:19 pm

What do you mind with "include the language code in the src of the iframe tag" witch code? all gtranslate html code? and where exactly i have to add it?
thank you
regards
Davide
davide81
 
Posts: 14
Joined: Mon Nov 28, 2011 9:22 pm

Re: IFRAME translation

Postby Edvard » Thu Feb 23, 2012 5:18 pm

The language code is 2 letter short code for language, like en, ru, es, it, etc...

So if you iframe src has that language code in the URL, it will show the translated iframe content.

You can read this topic to find how to get current selected language code: url-language-code-t320.html
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux