No Longer Translating

Popular automatic website translation tool

No Longer Translating

Postby tuva_kyle » Wed May 11, 2016 6:31 pm

Markandy.com

debug.txt is has filled up our server with a 30G file!

Lots of these ...

* Hostname was found in DNS cache
* Trying 172.217.2.14...
* Connected to translate.google.com (172.217.2.14) port 80 (#62)
> GET /translate_a/t?client=a&text=%26gt%3B&tl=de&sl=en HTTP/1.1
User-Agent: Mozilla/5.0
Host: translate.google.com
Accept: */*

< HTTP/1.1 503 Service Unavailable
< Date: Wed, 11 May 2016 14:29:23 GMT
< Pragma: no-cache
< Expires: Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate
< Content-Type: text/html
* Server HTTP server (unknown) is not blacklisted
< Server: HTTP server (unknown)
< Content-Length: 1771
< X-XSS-Protection: 1; mode=block
< X-Frame-Options: SAMEORIGIN
<
* Connection #62 to host translate.google.com left intact
Request: client=a&text=%26gt%3B&tl=de&sl=en

Response: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="viewport" content="initial-scale=1"><title>http://www.google.com/</title></head>
<body style="font-family: arial, sans-serif; background-color: #fff; color: #000; padding:20px; font-size:18px;" onload="e=document.getElementById('captcha');if(e){e.focus();}">
<div style="max-width:400px;">
<hr noshade size="1" style="color:#ccc; background-color:#ccc;"><br>


<div style="font-size:13px;">
Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. <a href="#" onclick="document.getElementById('infoDiv0').style.display='block';">Why did this happen?</a><br><br>
<div id="infoDiv0" style="display:none; background-color:#eee; padding:10px; margin:0 0 15px 0; line-height:1.4em;">
This page appears when Google automatically detects requests coming from your computer network which appear to be in violation of the <a href="//www.google.com/policies/terms/">Terms of Service</a>. The block will expire shortly after those requests stop.<br><br>This traffic may have been sent by malicious software, a browser plug-in, or a script that sends automated requests. If you share your network connection, ask your administrator for help &mdash; a different computer using the same IP address may be responsible. <a href="//support.google.com/websearch/answer/86640">Learn more</a><br><br>Sometimes you may see this page if you are using advanced terms that robots are known to use, or sending requests very quickly.
</div><br>

IP address: 45.55.33.167<br>Time: 2016-05-11T14:29:23Z<br>URL: http://www.google.com/<br>
</div>
</div>
</body>
</html>

We may have previously purchased the PRO license which I found out through your blog is no longer supported. Please advise options and steps needed to get this service re-activated for markandy.com
tuva_kyle
 
Posts: 8
Joined: Wed Aug 21, 2013 7:56 pm

Re: No Longer Translating

Postby Yana » Wed May 11, 2016 6:41 pm

Hi,
Currently we do not sell or support GTranslate Pro. New translations are possible with Pro version if you use Google Translate API. We recommend upgrading to one of our Translation Delivery Network service: https://gtranslate.io/#pricing
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: No Longer Translating

Postby tuva_kyle » Wed May 11, 2016 6:46 pm

We would like to upgrade to enterprise, but would like to know what the steps are after purchasing for enabling service to our site. Thanks!
tuva_kyle
 
Posts: 8
Joined: Wed Aug 21, 2013 7:56 pm

Re: No Longer Translating

Postby Yana » Thu May 12, 2016 1:06 am

Hi,
You will receive the instructions by email. You can also check GTranslate online documentation here https://gtranslate.io/docs/58-gtranslat ... umentation" rel="nofollow" target="_blank
If you want to use sub-folder structure urls you need to install GTranslate URL add-on
For sub-domain structure you should create DNS CNAME records.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4547
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest