Messed up menu 2.5 joomal

Popular automatic website translation tool

Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Mon May 07, 2012 11:47 am

Hey Guys,

I've installed free version of your plug-in.

My website - www.gebco.pl

I got the flags to appear at the top etc ... but when I click on translation - lets say to English - the top menu will be gone. Is there a possible solution for this issue ? :?:
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Yana » Mon May 07, 2012 1:43 pm

Hi,
Please check your website for HTML validation errors and try to fix all end tag errors.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Mon May 07, 2012 4:05 pm

Yana wrote:Hi,
Please check your website for HTML validation errors and try to fix all end tag errors.


Yeap I've done that - but its still not working properly ...
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Mon May 07, 2012 4:55 pm

Any other ideas ??
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Tue May 08, 2012 9:31 am

Bump
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Wed May 09, 2012 10:48 am

Is there a FIX to this ? Please let me know ...
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Yana » Wed May 09, 2012 3:39 pm

Hi,
Please try to install the latest version of gtranslate Free module.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Wed May 09, 2012 9:27 pm

OK done that - still the same

BTW the latest version available for download was from 24 April

http://code.google.com/p/joomla-gtransl ... loads/list
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Thu May 10, 2012 9:30 am

Bump
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Edvard » Thu May 10, 2012 7:54 pm

Hi,

I have checked and it is because of your CSS. When you use Redirect translation method Google wraps the content with additional span tag. In your CSS you have this selector:

.menutop li.root > .item span

in /templates/theme930/css/fusionmenu.css file

I presume that if you change it to

.menutop li.root.item span

it may work.

As an alternative solution you can try "On Fly" method.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 11:07 am

Edvard wrote:Hi,

I have checked and it is because of your CSS. When you use Redirect translation method Google wraps the content with additional span tag. In your CSS you have this selector:

.menutop li.root > .item span

in /templates/theme930/css/fusionmenu.css file

I presume that if you change it to

.menutop li.root.item span

it may work.

As an alternative solution you can try "On Fly" method.



Thanks Edward,

The first method didn't work. Menu was messed up.

I tried on the fly method - and it works. Is there a way to have Flags display rather than the drop menu ? I've tried to play with the setting in the admin menu but it didn't work.
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 11:08 am

Thanks Edward,

The first method didn't work. Menu was messed up.

I tried on the fly method - and it works. Is there a way to have Flags display rather than the drop menu ? I've tried to play with the setting in the admin menu but it didn't work.
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Yana » Fri May 11, 2012 12:15 pm

Hi,
In order to use flags you should select Redirect translation method.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 12:17 pm

Yana wrote:Hi,
In order to use flags you should select Redirect translation method.




Ehhh... if I'll do that the menu will mess-up.

I have to use on fly method - is there a way to have flags and use on fly method ?
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Edvard » Fri May 11, 2012 4:21 pm

Currently it is not possible to use flags with On Fly method. However it will be possible in the near future.
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 4:36 pm

Edvard wrote:Currently it is not possible to use flags with On Fly method. However it will be possible in the near future.


Does that apply to pro version too ? Cause when I click on pro version in the admin setting, flags appear ?
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 4:38 pm

http://gebco.pl/index.php/pl/ please view it now, flags appear at the top - I'm using on-fly method
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Yana » Fri May 11, 2012 4:54 pm

Hi,
This is not "On Fly method". You have activated "Operate with Pro " option with the "Redirect" translation method. If you are using the Free version you should disable "Operate with Pro " option.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby kamyk » Fri May 11, 2012 5:31 pm

This is mu current setting:

http://postimage.org/image/crtnisvhv/

ONCE AGAIN - I cannot use redirect method, because that messes up the menu in my template. I can only use on-fly method.

If I purchase paid version, will that allow me to use on-fly method and have flags displayed ??
kamyk
 
Posts: 14
Joined: Mon May 07, 2012 11:07 am

Re: Messed up menu 2.5 joomal

Postby Yana » Fri May 11, 2012 6:19 pm

Dear Kamyk,

In order to use the flags you should use "Redirect" translation method.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Next

  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux