messing up my template in either mode

Popular automatic website translation tool

messing up my template in either mode

Postby AndriaD » Sun May 27, 2012 9:30 pm

Hi. First off, I really like this thing, but I'm seeing a fairly serious problem with it, no matter if I choose Google-default, or redirect. In Google-default mode, it totally screws up all my submit buttons -- no text on them, and they won't click. In redirect mode, it totally messes up my top, horizontal, MAIN menu buttons, although the links still work.

My template was created in Artisteer, which has its own way of dealing with CSS submit buttons, and that is apparently what is getting messed up, in the default mode. No clue why the main menu buttons are getting messed up yet leaving the links intact.

Hope I can get this fixed, so I can open my site to more than just English-speakers.

Thx,
Andria
AndriaD
 
Posts: 1
Joined: Sun May 27, 2012 9:24 pm

Re: messing up my template in either mode

Postby Yana » Mon May 28, 2012 12:54 am

Dear Andria,
Please check your website for HTML errors with http://validator.w3.org and try to fix at least end tag errors.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux