no more translation with Pro in live environment

Popular automatic website translation tool

no more translation with Pro in live environment

Postby showlib2 » Wed Mar 12, 2014 11:52 pm

Hi Gtranslate team.

I put my new website in live environment, unfortunately, gtranslate doesn't work anymore...
www.showlib.com

it works well on my test environment (test.showlib.com)

Do you have an explanation ?
(I've already sent you password in private message few weeks ago)

* About to connect() to translate.google.com port 80 (#0)
* Trying 173.194.34.168...
* connected
* Connected to translate.google.com (173.194.34.168) port 80 (#0)
> GET /translate_a/t?client=a&text=Axeo+Nantes+Sud&tl=en&sl=fr HTTP/1.1
User-Agent: Mozilla/5.0
Host: translate.google.com
Accept: */*

* additional stuff not fine transfer.c:1037: 0 0
* HTTP 1.1 or later with persistent connection, pipelining supported
< HTTP/1.1 302 Found
< Location: http://ipv4.google.com/sorry/IndexRedir ... %26sl%3Dfr
< Date: Wed, 12 Mar 2014 19:44:05 GMT
< Pragma: no-cache
< Expires: Fri, 01 Jan 1990 00:00:00 GMT
< Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
< Content-Type: text/html; charset=UTF-8
< Server: HTTP server (unknown)
< Content-Length: 352
< X-XSS-Protection: 1; mode=block
< X-Frame-Options: SAMEORIGIN
< Alternate-Protocol: 80:quic
<
* Connection #0 to host translate.google.com left intact
* Closing connection #0
Request: client=a&text=Axeo+Nantes+Sud&tl=en&sl=fr

Response: <HTML><HEAD><meta http-equiv="content-type" content="text/html;charset=utf-8">
<TITLE>302 Moved</TITLE></HEAD><BODY>
<H1>302 Moved</H1>
The document has moved
<A HREF="http://ipv4.google.com/sorry/IndexRedirect?continue=http://translate.google.com/translate_a/t%3Fclient%3Da%26text%3DAxeo%2BNantes%2BSud%26tl%3Den%26sl%3Dfr">here</A>.
</BODY></HTML>

Thanks !!
showlib2
 
Posts: 6
Joined: Sat Feb 08, 2014 3:43 am

Re: no more translation with Pro in live environment

Postby Edvard » Thu Mar 13, 2014 11:37 am

Hi,

It seems that your IP is blocked by Google. You need to change your IP address.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4184
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: no more translation with Pro in live environment

Postby showlib2 » Thu Mar 13, 2014 8:57 pm

I Edward,

What append ? I've paid a license for using gtranslate from www.showlib.com… Why google refuse to deliver the service ?

I can't change IP so easily, all my site is interconnected with a lot of other system…

Thanks for your help

T.
showlib2
 
Posts: 6
Joined: Sat Feb 08, 2014 3:43 am

Re: no more translation with Pro in live environment

Postby Edvard » Fri Mar 14, 2014 11:58 am

Hi,

Do you host your website on a shared hosting wish shared IP address?

If your IP is blocked for some reason any request which goes to google will be blocked including translations.

You will need to change the IP address or upgrade to Enterprise version which is hosted in our cloud network and it will work no matter what is your IP address.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4184
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux