New user of enterprize is not working

Popular automatic website translation tool

New user of enterprize is not working

Postby oztrack » Fri Aug 08, 2014 1:32 pm

I just upgrade my wordpress plugin to enterprize and added the cname entries into godaddy hosting , then added the meta tag suggested to each page. The gtranslate is setup to work as enterprize.

When i select a language it redirects back to itself no change in URL and has no translation.

The main page is at http://www.oztrack.com/blog/

Please help.
oztrack
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:27 pm

Re: New user of enterprize is not working

Postby Yana » Fri Aug 08, 2014 5:55 pm

Hi,
I have just checked your website and can see that the GTranslate Enterprise service is up and running.
For example if you open http://ru.oztrack.com/ you can see the translated version.

The translation is not working only on http://www.oztrack.com/blog becaose of the www redirection.
If you remove www redirection it will work properly.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: New user of enterprize is not working

Postby oztrack » Sat Aug 09, 2014 5:35 am

How do i do that on a wordpress site?
I am looking at the instructions just not sure. I will have a go but i may need some help
oztrack
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:27 pm

Re: New user of enterprize is not working

Postby oztrack » Sat Aug 09, 2014 5:55 am

I got it working to an extent but its now giving errors

ru.oztrack.com works but as soon as i go to my wordpress part of the site it does the Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator and inform them of the time the error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.
This is at

See http://ru.oztrack.com/blog/2011/04/boun ... ck-method/
oztrack
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:27 pm

Re: New user of enterprize is not working

Postby oztrack » Sat Aug 09, 2014 9:44 am

I just changed a few different things but the site is still struggling. The pages when clicks load question marks to the left of many sentences.

Also my site is a combination of html and wordpress, how can i get a language chooser on my home page. I have already subsribed for enterprize for wordpress. Not for html
oztrack
 
Posts: 4
Joined: Fri Aug 08, 2014 1:27 pm

Re: New user of enterprize is not working

Postby Yana » Sat Aug 09, 2014 7:45 pm

Hi,
I'm getting 403 error. Do you have any security plugin or firewall which can block requests?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron