[SOLVED] Purchased Pro and getting link that says I didn't!

Popular automatic website translation tool

[SOLVED] Purchased Pro and getting link that says I didn't!

Postby chauncey » Thu Jan 26, 2012 6:10 am

I paid for the pro version and am using this extension on the website i registered but I am getting a link that says: "You don't have appropriate license for your http://www.mydomain.com. Please purchase GTranslate Pro license or go back."

To make matters worse I had to disable the plugin because it then caused every single page (contact, about, home page) to display that.

I had the plugin enabled and the module set to pro. Please advise Is their a way to email support direct? I need to clear this up asap.
chauncey
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:05 am

Re: Purchased Pro and getting link that says I didn't!

Postby Yana » Fri Jan 27, 2012 8:38 pm

Hi,

If you have license issues go to http://mydomain.com/ru/?verify_license=1 and it will refresh the license.

The issue can happen if your server had temporary connection issues with our server.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Purchased Pro and getting link that says I didn't!

Postby chauncey » Fri Jan 27, 2012 10:07 pm

That link you posted gives me a 404 error. I really need to correct this ASAP. Client is waiting.
chauncey
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:05 am

Re: [SOLVED] Purchased Pro and getting link that says I didn

Postby chauncey » Sat Jan 28, 2012 2:07 am

Thank you GTranslate for helping me resolve. Your support is fantastic.
chauncey
 
Posts: 3
Joined: Thu Jan 26, 2012 6:05 am


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux