[Solved]Question about human translation in Enterprise

Popular automatic website translation tool

[Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby paulg » Thu Apr 19, 2012 10:18 am

Hi guys,

I'm a very happy user of Gtranslate Enterprise. It's works great, really fast and there's no worry about performance, webspace etc.
I've a small question: when I replace automatic translated text with human translation this works very nice but when there's the symbol " & " (and) in the text the original text or the translation is no longer displayed after that symbol. So when there's text like "salt & pepper" the text after "salt" disappears.
When I replace the " & " symbol with "and" all text is visible again.
Is this normal behaviour or maybe a bug?

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: Question about human translation in Enterprise

Postby Yana » Thu Apr 19, 2012 6:30 pm

Dear Paul,
You have just found a bug. We will try to fix it ASAP. Please use "and" instead of "&" as a temporary solution.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Question about human translation in Enterprise

Postby SteckInsights » Thu Aug 09, 2012 7:16 pm

Thanks Paul, for writing about this and Yana for trying to fix it. For those of you who are searching this via the web, here are some keywords that might help you find this page:

gtranslate, gtranslate pro, ampersand, and, symbol, sign, &, &, text, erase, delete, remove, clear

May the force be with you as you fix this bug! Thanks!
SteckInsights
 
Posts: 11
Joined: Thu Jul 12, 2012 12:46 am

Re: Question about human translation in Enterprise

Postby Edvard » Tue Aug 28, 2012 1:06 am

This issue should be fixed. Please try it on your side and let us know!

Thanks for your patience!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4185
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Question about human translation in Enterprise

Postby paulg » Fri Sep 07, 2012 10:01 pm

Hi Edvard,

This issue seems to be fixed, thanks.

Greetings, Paul
paulg
 
Posts: 45
Joined: Wed Nov 30, 2011 12:38 pm

Re: [Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby makane » Wed Oct 17, 2012 1:45 am

Hi,

I seem to be having a similar problem in the Pro version. When editing a block of text, everything after an ampersand is cut off.

Should I reinstall the plugin and/or module? I have plugin version "$Rev: 50 $" and module version "1.6.x.32"

Thanks,
Matthew
makane
 
Posts: 12
Joined: Wed Aug 15, 2012 6:57 am

Re: [Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby Yana » Thu Oct 18, 2012 2:46 am

Hi, Please try to use 'and' instead of '& ' .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: [Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby makane » Thu Oct 18, 2012 3:36 am

Hi Yana,
Are you saying that I should NOT update the plugin and module?
That my only choice it to use 'and' instead of '&'?
Thanks,
Matthew
makane
 
Posts: 12
Joined: Wed Aug 15, 2012 6:57 am

Re: [Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby Yana » Thu Oct 18, 2012 11:33 am

HI,
The issue should be fixed. What is your website address? Can you please send me the link , so I can check it?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: [Solved]Question about human translation in Enterprise

Postby makane » Thu Oct 18, 2012 11:48 am

Hi Yana,
The site is http://stage2.taula.com, but it's in a protected directory on our server.
I'll send you the credentials in an email.
Thank you!
makane
 
Posts: 12
Joined: Wed Aug 15, 2012 6:57 am


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux