Searching fields in component dont load in second language

Popular automatic website translation tool

Searching fields in component dont load in second language

Postby 4ctrade » Thu Oct 29, 2015 9:09 pm

Hi, I need help with my website, when a new language is selected, the search fields dont load...

http://4ctrade.com/buscar-diamantes.html

Please your help with this issue.

Enterprise account here.
4ctrade
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 29, 2015 9:02 pm

Re: Searching fields in component dont load in second langua

Postby Edvard » Fri Oct 30, 2015 7:58 am

Hi,

To load the form it uses AJAX request to your 4ctrade.com. When you are on a different language it still tries to load the form from your original website, because you have this in your javascript code:

var url = 'http://4ctrade.com/index.php?option=com_djclassifieds&view=item&task=getSearchFields&cat_id=' + cat_id;

You will need to make the URL relative, so it looks like this:

var url = '/index.php?option=com_djclassifieds&view=item&task=getSearchFields&cat_id=' + cat_id;

Also you have this:

url: 'http://4ctrade.com/index.php',

which should become:

url: '/index.php',

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4186
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron