The flags not appear.

Popular automatic website translation tool

The flags not appear.

Postby Enric » Thu Feb 25, 2016 12:16 am

Hi,

I have an issue. The flags not appear. I attached some images in the following link:

https://www.dropbox.com/s/tf98s9wkh76w0 ... s.pdf?dl=0

Can you help me please?

Best.
Enric
 
Posts: 5
Joined: Thu May 01, 2014 9:51 pm

Re: The flags not appear.

Postby Edvard » Thu Feb 25, 2016 10:41 am

Hi,

Please post your website address.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: The flags not appear.

Postby Enric » Thu Feb 25, 2016 3:23 pm

Hi,
Tell me an email to send you my private credentials.

Thanks
Enric
 
Posts: 5
Joined: Thu May 01, 2014 9:51 pm


Re: The flags not appear.

Postby Yana » Thu Feb 25, 2016 7:08 pm

Hi,
The issue is fixed.
I have changed the following line in gtranslate/gtranslate-style32.css
a.gflag img {border:0;height:32px;display:inline;}
to
a.gflag img {border:0;height:32px!important;display:inline;}

It would be better if you add this line to your css file.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: The flags not appear.

Postby jl500 » Thu Mar 03, 2016 11:12 pm

Hi, I have the same issue, using cloudbase3 joomla3 template - the flags don't appear in IE10.
I cannot find where I would add the css you recommend to achieve this? I don't have a gtranslate css file. Should I create one?
Thanks in advance
jl500
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 03, 2016 10:04 pm

Re: The flags not appear.

Postby Edvard » Fri Mar 04, 2016 12:31 am

Hi,

Please post your website address.

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: The flags not appear.

Postby jl500 » Fri Mar 04, 2016 12:58 am

Hi, thanks for response - it's in development at devcpb.cloudaccess.host
jl500
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 03, 2016 10:04 pm

Re: The flags not appear.

Postby Edvard » Sat Mar 05, 2016 3:11 pm

Hi,

You may add this CSS rule in your /templates/cloudbase3/css-compiled/bootstrap.css file.

a.gflag img {border:0;height:24px;}

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: The flags not appear.

Postby jl500 » Mon Mar 07, 2016 4:34 am

Hi, thank you for reply.

I tried this and it didn't work, then I changed it from a.gflag to a.flag.....and now it works.

Thank you!
jl500
 
Posts: 3
Joined: Thu Mar 03, 2016 10:04 pm

Re: The flags not appear.

Postby Yana » Mon Mar 07, 2016 11:54 am

Good to hear that! Thank you for the information.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

2GLux
cron