When using Pro only the home page is translated

Popular automatic website translation tool

When using Pro only the home page is translated

Postby cruk » Fri Mar 29, 2013 6:59 pm

Hello I have installed the Pro version but having great problems and cannot use.

My default language is English GB and all pages and products are there in the English language. If I select any other language I receive a message which i have checked the translation and it says page cannot be found on every page except the home page.

The home page is the only page I can translate in pro, what am I doing wrong ?

I have for the time being turned off Pro and gone back to free version as the free version translates every page in every language
cruk
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 29, 2013 6:42 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby Yana » Fri Mar 29, 2013 11:50 pm

Hi,
Which version of GTranslate Pro you installed General or Joomla system plugin ? What is your website address?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby cruk » Sat Mar 30, 2013 4:40 am

Hi Yana i have emailed you all of my information but you did not reply my ticket number is Ticket#: 17924862

Thanks

Andy
cruk
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 29, 2013 6:42 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby Yana » Sun Mar 31, 2013 1:57 am

Dear Andy,
I changed the GTranslate plugin order to -1 and disabled the Language code plugin.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby cruk » Sun Mar 31, 2013 3:34 am

Hi Yana i sent you a reply by email.Thanks for your response.

The gtranslate now works perfect on 1 domain but because I have multi store setup ( multiple domains all running from one ) only the main site translates which is a bit of a problem because my other domains say You don't have appropriate license.

I'm now back to the free version again while I wait on your response.
cruk
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 29, 2013 6:42 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby Yana » Sun Mar 31, 2013 11:29 pm

Hi,
The GTranslate Pro license is for one domain name. If you want we can activate up to 5 subdomains.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby cruk » Mon Apr 01, 2013 4:58 am

Yana I sent you another reply email. I hope we can solve this as for now I must turn off the Pro version I paid for.

I have explained in more detail how my site works.

Thanks

Andy
cruk
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 29, 2013 6:42 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby cruk » Wed Apr 03, 2013 9:30 pm

Yana everything working well on both stores now :)

Thank you so much for all your help. Greatly appreciated

Andy
cruk
 
Posts: 5
Joined: Fri Mar 29, 2013 6:42 pm

Re: When using Pro only the home page is translated

Postby Yana » Thu Apr 04, 2013 7:31 pm

You're welcome! I'm glad I could help you.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4134
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux