Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Popular automatic website translation tool

Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby mkma » Sun Jan 19, 2014 7:51 pm

Hi first can I say thanks for the extension really nice addition to any site.

The extension is working well for me in all browsers except for internet explorer. The problem I have is that the flag images do not show. The module can be seen at the link below at the bottom of the right sidebar modules:

http://www.mkma.net

I have tried switching to 'google default' or 'redirect' however they do not meet my needs as i need to show the image flags on my site.

Any help that you could offer on this would be appreciated.

Thanks for your help.
mkma
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 19, 2014 7:44 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Yana » Mon Jan 20, 2014 12:50 am

Hi,
Please remove width:auto; from the bootstrap.css file for img.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby mkma » Tue Jan 21, 2014 9:00 pm

Hi thanks for your reply.

I removed the 'width:auto;' from the bootstrap.css however the bootstrap.css is compiled from other .css elements and upon saving that file all the changes made are be undone.

In order to get around this I had to create an override for the image .css element. Show below:

img{max-width:100%;width:;height:auto;vertical-align:middle;border:0;-ms-interpolation-mode:bicubic;}

When 'auto' is removed from the width and no value is showing the flags still do not show in internet explorer. When I add a value such as 'width:100%;' then the flags do show however they are completely out of alignment and other images on my site are also effected.

Is there a value that I could add for width instead of auto in order to make the flag images show? Or is there another way to solve this problem?

Thanks again for your help.
mkma
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 19, 2014 7:44 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Yana » Wed Jan 22, 2014 1:00 am

Hi,
If you can add somewhere in CSS the code below hopefully it will be fixed:

img {width:none !important;}
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby anders » Wed Jan 22, 2014 5:04 pm

Hi,

i have the same problem no flags showing in explorer, firefox and chrome.

And if i follow your instructions img {width:none !important;} will that not affect the rest of my site?

Warm regards A
anders
 
Posts: 5
Joined: Sat Jan 07, 2012 5:06 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Yana » Wed Jan 22, 2014 6:40 pm

Hi,
In this case you should remove width:auto; from the css file for img.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby rdsully » Fri Jan 24, 2014 8:39 pm

mkma wrote:Hi first can I say thanks for the extension really nice addition to any site.

The extension is working well for me in all browsers except for internet explorer. The problem I have is that the flag images do not show. The module can be seen at the link below at the bottom of the right sidebar modules:

http://www.mkma.net

I have tried switching to 'google default' or 'redirect' however they do not meet my needs as i need to show the image flags on my site.

Any help that you could offer on this would be appreciated.

Thanks for your help.


I am having the exact same issue. Flags show in all browsers except IE.
rdsully
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 24, 2014 8:36 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Edvard » Sat Jan 25, 2014 1:11 pm

Hi,

Can you please post your website address, so we can check your issue?

Thanks!
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby was » Fri Feb 07, 2014 12:07 am

In my gantry css file i removed 'width:auto;' in line 53 and now work pefectly also IE. Thank's
was
 
Posts: 3
Joined: Thu Feb 06, 2014 12:21 am

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Yana » Sat Feb 08, 2014 1:12 am

You're welcome!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby dpattyatl » Fri Mar 14, 2014 12:12 am

Hi, I have the same problem and I haven´t try your suggestion because I´m not sure which file is the one I have to modified, can you please send me the route where the file is located? Thanks in advance!
dpattyatl
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 14, 2014 12:03 am

Re: Flag Images Not Shwoing in Internet Explorer

Postby Edvard » Fri Mar 14, 2014 11:59 am

What is your website address? Can you post it here, so we can check it for you?
Regards,

Edvard Ananyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Edvard
Site Admin
 
Posts: 4183
Joined: Mon Jun 28, 2010 1:54 pm
Location: Yerevan, Armenia


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux