[solved]Freshly Installed PRO - Not working

Popular automatic website translation tool

[solved]Freshly Installed PRO - Not working

Postby theplanetfixer » Sat Dec 15, 2012 4:14 am

I just installed the pro version. Follow instructions but certainly something is missing.

Maybe by going on on the site you will be able to pinpoint why no translation is done?

http://theplanetfixer.org

When you click on a flag, it goes to http://theplanetfixer.org/fr/ for example but the text stays in English!

Roger Pilon, Editor
theplanetfixer
 
Posts: 11
Joined: Sat Dec 15, 2012 4:08 am

Re: Freshly Installed PRO - Not working

Postby theplanetfixer » Sat Dec 15, 2012 7:32 pm

Fixed! I rechecked everything and realised that I had pasted the rewrire rules at the far end of the .htaccess file. I added it as per instructions right AFTER RewriteEngine On line.

This fixed this issue!

You can close this thread!

Roger Pilon, Editor
The Planet Fixer Digest
theplanetfixer
 
Posts: 11
Joined: Sat Dec 15, 2012 4:08 am

Re: Freshly Installed PRO - Not working

Postby Yana » Sun Dec 16, 2012 2:21 am

Thank you for the information
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux