Pro Version - Human editing ' always gives a slash first /'

Popular automatic website translation tool

Pro Version - Human editing ' always gives a slash first /'

Postby [email protected] » Fri Aug 02, 2013 3:53 pm

I've got the same problem as an earlier post. Adding an apostrophe (') always gives a forward slash (/') first. Despite trying to edit it out, which works fine, and I get a 'success' window, it always reverts back to putting the forward slash in. Clearing the cache does not remove it.

The client's editing pages at the moment so I don't know if they'll leave the translation on. If they do, here's the URL for the forward slash problem: http://www.sicilianweddingday.com/it/about-us/. If you go to the second accordion 'Le tue Wedding Planners' and go to the end of the first paragraph you'll see 'l\'italiano.

The pages are able to be edited fine except for this and one other problem.

I need to change the translation on some buttons. When I go to click on the pencil it activates the button rather than taking me to the edit screen?
[email protected]
 
Posts: 9
Joined: Mon Jun 24, 2013 6:56 pm


Re: Pro Version - Human editing ' always gives a slash first

Postby Yana » Fri Aug 02, 2013 7:07 pm

Thank you for the information!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4135
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux