PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Popular automatic website translation tool

PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Thu Oct 11, 2012 6:33 pm

Hi

The PRO vesion is not working in my site http://www.mp3doctor.com/mp3/ and its urgent for me to make it work again.

Per example http://www.mp3doctor.com/nl/mp3 doe not work, none of the languages does.

If i y¡try to visit any language translation is like the site is offline, but visitng the english default pages shows that the site is not offline, its only theat the translated pages are unreachable.

Thanks.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Fri Oct 12, 2012 3:21 am

I need urgent help please.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sat Oct 13, 2012 2:54 am

Anybody?
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby Yana » Sat Oct 13, 2012 8:54 pm

Hi,
Have you changed the GTranslate Pro settings?
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sat Oct 13, 2012 9:15 pm

Yana wrote:Hi,
Have you changed the GTranslate Pro settings?


Nop.
Please i need help to solve this problem.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby Yana » Sun Oct 14, 2012 3:55 am

Hi,
I can see 184HTML validation errors. please try to fix all end tag errors.

http://validator.w3.org/check?uri=http% ... ne&group=0
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sun Oct 14, 2012 4:12 am

But the original version shows fine, without any problem, the translated version never shows, is not available according to CloudFlkare and Google.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sun Oct 14, 2012 4:19 am

The problem is that if you click the flag for a translation of any articles, it never shows., The original version shows fine but the translated version never shows, thats why Google and Cloud Flare report it as unavailable.
Test it and you will see what is the problems, translations stops showing and thats not because html errors.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby Yana » Sun Oct 14, 2012 2:33 pm

Hi,
Please check gtranslate settings. Also please try to enable the debug mode to understand the problem.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sun Oct 14, 2012 8:07 pm

Yana wrote:Hi,
Please check gtranslate settings. Also please try to enable the debug mode to understand the problem.



Which settings? I checked and to me everything looks fine.
Debug mode is enable since a few hours ago.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Sun Oct 14, 2012 9:04 pm

Here you can see sdome of the debug.txt

http://mp3doctor.com/debug.txt
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Tue Oct 16, 2012 6:26 pm

Whats do yopu find in the debug mode?
Please i need a soloution, i am asking for a solution here since last week.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Wed Oct 17, 2012 7:44 pm

Please i need a solution, i am a good customer (i bought more than one of your products), i need help please.
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby yenerich » Fri Oct 19, 2012 8:11 pm

Can i change this PRO plugin to another domain and use the enterprise in the domain where i am using right now the PRO?
yenerich
 
Posts: 46
Joined: Sat Jun 30, 2012 5:16 pm

Re: PRO version is not workin anymore in mysite, urgent help

Postby Yana » Mon Oct 22, 2012 8:38 pm

Hi,
Yes you can change it. You just need to send your new domain name and we will change the license.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4133
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux