[Solved] the width of the dropdown box

Popular automatic website translation tool

[Solved] the width of the dropdown box

Postby Kolaylezzet » Tue Jan 29, 2013 12:32 am

Hi,
In order to fix the width of the dropdown box to a narrower size, I edited default.php.
But, I could not succeed.
Could you tell me the number of the line or lines that control this subject?

Best regards.
Kolaylezzet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 29, 2013 12:09 am

Re: the width of the dropdown box

Postby Yana » Tue Jan 29, 2013 12:10 pm

Hi,
You should be able to customize the language selector with CSS. Please try to install firebug on Firefox and check the element properties.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: the width of the dropdown box

Postby Kolaylezzet » Wed Feb 06, 2013 1:18 am

Thank you Rana.

I solved it out.
Kolaylezzet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 29, 2013 12:09 am

Re: the width of the dropdown box

Postby Yana » Wed Feb 06, 2013 6:36 pm

Hi,
Thank you for the information!
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: the width of the dropdown box

Postby mipavluk » Sun Oct 20, 2013 8:35 pm

Kolaylezzet could you please help me?
I need the same but i?m not a developer, don't understand what Yana said.
thanks in advance...
mipavluk
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 20, 2013 8:32 pm

Re: the width of the dropdown box

Postby Yana » Sun Oct 20, 2013 11:35 pm

Hi,

You can add rule with the !important tag in your css file.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: the width of the dropdown box

Postby Kolaylezzet » Mon Oct 21, 2013 11:17 pm

Hi mipavluk

Find the line below in the file (except for numbers of 150) and change the appropriate width size for your template.

echo '<br/><select style="width:150px" onchange="doGTranslate(this);">';
<select style="width:150px"

Best regards.
http://www.kolaylezzet.com/
Kolaylezzet
 
Posts: 3
Joined: Tue Jan 29, 2013 12:09 am

Re: the width of the dropdown box

Postby Yana » Tue Oct 22, 2013 12:11 am

Thank you .
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please leave your feedback on your CMS plugin directory. It is very important for us!
Google Translate Joomla
Google Translate WordPress
Google Translate Drupal
Yana
 
Posts: 4129
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: the width of the dropdown box

Postby mipavluk » Tue Oct 22, 2013 3:09 am

THANK YOU!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
mipavluk
 
Posts: 2
Joined: Sun Oct 20, 2013 8:32 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux
cron